Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Mięso przełóż do miski, dodaj drobniutko posiekaną cebulę, starty czosnek i pozostałe przyprawy. Dokładnie wymieszaj.
Z mięsa formuj podłużne kotleciki i nadziewaj je na patyczki lub szpadki do szaszłyków.
Piecz na rozgrzanym grillu przez kilka minut z każdej strony, aż mięso będzie upieczone w środku.
Podawaj z Sosem Czosnkowym WINIARY.
john smith